Tervetuloa sivuillemme!


Näillä sivuilta löydät ajankohtaisia asioita yhdistyksemme toiminnasta.


Ajankohtaista:

Vuoden 2020 varsinais- suomalainen luokanopettaja – tunnetko hänet?
Onko teidän koulussanne tämän vuoden varsinaissuomalainen luokanopettaja?
Hän on arjen ammattilainen, kanssakulkija, ylpeä opettajuudestaan, kekseliäs, joustava, omaa asiantuntemusta sekä tunneälyä ammattitaitoiseen tapaansa.

Jokaisesta koulusta löytyy varmasti tällainen upea tyyppi.
Lähettäkää ehdotuksenne oheista linkkiä käyttäen 14.2.2020 mennessä.
https://bit.ly/2Q1yGTt
Kirjoittakaa lyhyt perustelu ehdotuksellenne ja muistakaa myös kertoa ehdokkaanne yhteystietojen lisäksi omat yhteystietonne ja koulu, jossa työskentelette.
Valinta julkistetaan VaLo ry:n vuosikokouksessa perjantaina 6.3.2020.


  • Uusi vuosikymmen avattiin yhdistyksen osalta hallituksen kokouksella eilen torstaina 16.1.2020. Hallitus valmisteli tulevaa vuosikokousta (perjantina 6.3.), keskusteli tulevista liittokokusedustajista sekä kevään toiminnasta yleensä.
  • Syyskauden toinenkin kokous pidettiin Raunistulan koulussa tiistaina 12.11. Hallituksesta paikalla oli puolet ja Opexin edustajakin oli paikalla. Asialista oli tällä kertaa lyhyt. Saimme kuitenkin ideoitua mukavia juttuja ja toimintaa keväälle – kannattaa pysyä kuulolla!

Kokoustaa jaksaa kummasti, kun eväät  ovat kunnossa…


  • Syyskausi on nyt aloitettu VaLon hallituksenkin osalta. Hallituksen ensimmäinen kokous pidettiin Raunistulan koulussa. Paikalla oli myös opiskelijoiden edustaja Opexista. Seuraava kokous pidetään tiistaina 12.11. kello 17 Raunistulan koulussa.

 


  • Vuoden Varsinais-Suomalainen luokanopettaja on Leo Bernoulli Raunistulan koulusta! Onnittelut!


  • VaLo ry:n vuosikokous pidettiin perjantaina 8.3.2019. Vuosikokous valitsi hallitukseen uutena jäsenenä Katja Kiviniemen sekä Anne Kurosen varajäseneksi. Onnittelut valituille!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.